Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Concurs Festivalul Virşlilor

Concurs Festivalul Virşlilor

Vino la Festival şi prinde codul câştigător! Nu, nu vă trimitem la pescuit în apele pârâului Zlaşti, ci vă invităm să ne călcaţi pragul şi să „pescuiţi” un cod din coşul nostru cu bunătăţi! Vizitaţi standul nostru, solicitaţi un cod, înregistraţi-vă online şi participaţi la tragerea la sorţi!

Concursul Festivalul Virşlilor se organizează între 8-10 iunie 2012 în cadrul Festivalului Virşlilor – medieval şi gastronomic la Castelul Corvinilor. Participanţii la festival vor avea posibilitatea de a solicita un cod unic de participare de la un ghişeu special amenajat cu acest scop. Folosind acest cod unic participanţii se pot înregistra online la concurs pe întreaga perioadă de desfăşurare a festivalului. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind o aplicaţie dedicată. Se vor organiza câte 5 ediţii în fiecare zi a festivalului, conform Programului.

 

În cadrul concursului se vor acorda:

30 de premii speciale. Un premiu special include: 1 memorie flash de 16 GB, 1 tricou, 1 magnet, 1 album, 1 minihartă de buzunar, 1 pliant.

Premiile speciale se acordă în cadrul următoarelor ediţii:

8 iunie: Ediţia I - V

9 iunie: Ediţia VI - X

10 iunie: Ediţia XI - XV

50 de premii. Un premiu include: 1 memorie flash de 16 GB, 1 magnet, 1 album, 1 minihartă de buzunar, 1 pliant

Premiile se acordă în cadrul celorlalte ediţii din Program.