Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Concurs Video “Castelul Corvinilor”

Participă la ediţia specială a concursului video până pe 16 august.

Echipa CRED încurajează spiritul de echipă! Formează-ţi echipa ta şi participă la Concursul Video “Castelul Corvinilor”.

Concurs Video “Castelul Corvinilor”

De exemplu:

Muzică Medievala la Castelul Corvinilor: Dansul Regelui

Ce trebuie să faceţi pentru a participa la concurs? 

1. Formează o echipă de minim 3 membri.

 •  Fiecare membru trebuie să aibă cont de utilizator pe siteul www.castelulcorvinilorhd.ro
 •  Un participant poate să facă parte dintr-o singură echipă.
 •  Fiecare echipă trebuie să îşi desemneze un lider.

2. Trimite un email cu datele echipei tale şi cu clipul propus la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Emailul trebuie să conţină minim următoarele:

a). Textul  Concurs Video “Castelul Corvinilor”, specificat în câmpul subiect.

b). Denumire secţiunii pentru care se face înscrierea.

c). Denumirea clipului propus.

Detalii despre fişiere transmise prin servicii de transfer online (dacă este cazul, pentru fişiere mai mari de 20MB care nu se pot trimite prin email): linkul către fişierul transmis folosind un serviciu specializat sau adresa de email a persoanei care a expediat fişierul folosind un serviciu specializat. Atenţie! Pentru fişierul transferat folosind un serviciu specializat trebuie să specificaţi:

 •  „Concus Video Castelul Corvinilor”,
 •  Secţiunea la care participaţi şi
 •  Liderul echipei participante.
d). Scurtă descriere a clipului (opţional)
e). Prezentarea membrilor echipei participante (Obligatoriu: nume, cont de utilizator, adresă email; Opţional: vârstă, profesie, etc.). De exemplu:
 •  Lider: Ioan Petrescu, ipopescu, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 16 ani, elev la Colegiul Economic.
 •  Membru 1: Carmen Stanciu, cstanciu, cstanciu @abc.ro, 15 ani, elevă la Liceul Teoretic.
 •  Membru 2:... etc.
 •  Îndrumător/ Îndrumători (opţional): Prof. Maria Ionescu.

sau

 •  Lider: Ioan Petrescu, ipopescu, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 28 ani, web designer.
 •  Membru 1: Carmen Stanciu, cstanciu, cstanciu @abc.ro, 35 ani, economist.
 •  Membru 2:... etc.

Secţiunile concursului video:

Castelul Azi

Vrei ca amintirile tale legate de Castelul Corvinilor să fie cu adevărat speciale? Realizează un clip care să prezinte „Castelul Corvinilor” şi intră în concurs pentru a câştiga unul dintre zecile de premii oferite de echipa CRED.  

Castelul Ieri

Eşti un turist pasionat de istorie? Trimite-ne clipuri cu Castelul Corvinilor care să conţină informaţii despre istoria acestui edificiu medieval şi poţi câştiga un premiu din partea noastră.

Secţiunea Inedit

Ţi-a plăcut întotdeauna să surprinzi sau să creezi momente speciale? Pune-ţi imaginaţia la încercare şi trimite-ne clipuri inedite cu Castelul Corvinilor: dimneaţa, seara, ziua, noaptea, pe ploaie, pe soare, cu lună plină sau chiar cu două dacă găseşti.

ATENŢIE!

 •  O echipă participantă poate înscrie un singur clip la concurs.
 •  Durata unui clip trebuie să fie de minim 30 de secunde.
 •  Formatele recomandate sunt: WebM, .MPEG4, 3GPP, MOV, .AVI, .MPEGPS, .WMV, .FLV
 •  Dacă optaţi pentru trimiterea prin email, verificaţi limitările existente pentru transmiterea de fişiere ataşate. De principiu, dimensiunea unui clip nu trebuie să depăşească 20MB pentru a putea fi transmis pe email. Dacă fişierul are o dimensiune mai mare se acceptă şi transmiterea printr-un serviciu online de transfer de fişiere. În acest caz, în emailul transmis pentru înscrierea la concurs se va include linkul către fişierul transferat sau se va face precizarea că fişierul este transmis printr-un serviciu specializat. 

Concursul video „Castelul Corvinilor” se desfăşoară în două etape:

 •  Etapa I: 7 iunie – 06 iulie 2012 (10 premii)
 •  Etapa II: 7 iulie – 06 august 2012 (10 premii)
 •  Ediţia specială: 9 - 16 august 2012

Fiecare etapă se lansează la ora 12:00 şi se încheie la ora 00:00 în intervalul calendaristic stabilit pentru desfăşurarea concursului.

Participanţii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs. Organizatorul concursului nu îşi asumă nici o responsabilitate privind eventuale încălcări ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis clipul. Încălcarea acestor prevederi duce la descalificarea participanţilor.

PROMOVEAZĂ CLIPURILE TALE (REŢELE SOCIALE, EMAIL, BLOGURI, ETC)!

Clipurile înscrise la concurs sunt validate în zilele lucrătoare ale săptămânii în termen de 24h  de către Organizator şi postate în secţiunea pentru care s-a făcut înregistrarea.

Fiecare participant va primi pe adresa de email precizată un email de validare a înscrierii şi un link către clipul publicat pe site care pote fi folosit pentru promovare.

ACORDAREA PREMIILOR

Premiul per echipă constă în: 7 pliante, 7 minihărţi de buzunar, 7 albume, 7 tricouri, 8 magneţi, 3 memorii Flash USB 16 GB.

Primele 10 clipuri care acumulează cel mai mare număr de voturi într-o ediţie a concursului sunt declarate câştigătoare.

Premiile includ Memorii Flash USB 16GB, tricouri, magneţi, albume, minihărţi de buzunar, etc

Înregistrează-te acum!

Ai întrebări? Scrie-ne pe email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD