Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

“Călugărita” la Castelul Corvinilor

Castelul Corvinilor  a fost de multe ori platou de filmare pentru numeroase producții cinematografice, spoturi publicitare.  Anul trecut, la Castel s-au filmat câteva secvente pentru filmul "Dragon Heart 4", iar în 2014, pentru filmul istoric "Vlad the Impaler". Cei de la Bollywood au ales monumentul din Hunedoara pentru a realiza mai multe scene din filmul de dragoste "Singh is Bling" în 2015.

Din lista producțiilor care conțin secvente filmate la Castelul Corvinilor face parte și "Ghost Rider 2", avându-l ca protagonist pe Nicolas Cage, celebrul actor fiind prezent în 2010 la filmările din Hunedoara. Castelul Corvinilor este și anul acesta platou de filmare  pentru producția americana "The Nun", a companiei Warner Bros.

Pana în data de 12.05.2017 Hunedoara va adopta 150 de turiști, toți făcând parte din echipa de producție a peliculei americane, aceștia fiind cazați în județul Hunedoara. Va spunem un secret, la poalele Castelului Corvinilor,  pe malurile râului Zlaști, este folosit ca decor, horror ce este drept, un cimitir cu peste o sută de cruci din lemn și dacă asta nu va înspăimântă asa cum ne-a înspăimântat pe noi va mai spunem ca a mai fost ridicat și un turn pe lângă zidurile monumentului,iar  în câteva locuri au fost amplasate statuete religioase. Filmările acestui film  se vor desfășură în gradina Castelului, curtea interioara, Palatul Administrativ, Sala Dietei și în Turnul Vechi de Poarta.

Ati vazut filmul de groaza "The Conjuring 2" din anul 2016? Ei bine “ Călugărita”  este o continuare a acestui film și se va concentra pe caracterul demonic al personajului principal - călugărita. Pelicula va fi lansata în vara anului viitor. Din distribuția filmului fac parte actorii Demian Bichir și Taissa Farmiga, iar câteva secvente din "The Nun" vor fi filmate și la Sighișoara. O sa va scriem tot ce aflam ca se petrece pe la Castelul Corvinilor din Hunedoara, voi trebuie doar sa ne urmăriți  pe site www.castelulcorvinilorhd.ro și pe facebook la adresa https://www.facebook.com/CastelulCorvinilorHD/?fref=ts .

 Pe curând!