Dimensiune font

Teme

Stil Meniu

Cpanel
 AddThis Social Bookmark Button

Motive sa faci voluntariat

 

1. Vei întâlni Oameni pricepuți

Ti- a fost vreodată fricǎ de nou? Cel mai probabil, răspunsul tău este ,,da”.

Prin integrarea într-un grup nou, vei face faţǎ acestei provocări! Îți vei dezvolta abilitățile de relaționare și comunicare și vei vedea cǎ, deși timiditatea te caracteriza la început, în scurt timp vei interacționa cu ușurința cu oamenii.

2. Vei participa la Organizarea unui Eveniment/Proiect

Ideile tale se vor materializa ușor-ușor, odată cu fiecare eveniment organizat alături de echipa ta. De la entuziasmul din momentul în care descoperi conceptul, la emoțiile de care te lovești pe toată perioada organizării evenimentului, totul va fi simțit la intensitate maxima. Iar satisfacția finala, în momentul în care vezi cum proiectul prinde aripi, este o recompensa incredibila.

3. Vei avea parte de Training-uri și Feedback-uri Permanente

Suntem într-o continua evoluție profesionala, asa ca ai parte de training-uri și feedback-uri permanente, pe toată desfășurarea anului. In felul acesta, nu numai ca înveți tips&tricks, dar te și apropii de oamenii cu care lucrezi.

Munca îți este mereu evaluata și meritele recunoscute, iar satisfacția de a afla cum ești privit de colegii tai, în urma feedback-urilor, e inegalabila.

4. Munca în Echipa este un must!

Ne tocim rotitele cautând idei, elaboram concepte și mereu reușim sa găsim ceva nou. Descoperim lucruri năstrușnice prin fiecare administrator pe care îl avem și niciodată nu acceptam ca proiectele noastre sa fie fără

sare și piper.

Asul nostru din mâneca? O echipa unita, cu oameni mereu curioși și dornici sa experimenteze. Suntem convinși ca doar în echipa putem sa cream experiențe memorabile, iar satisfacția noastră este de 10 ori mai mare

atunci când știm ca suntem înconjurați de prieteni!

5. Vei dobândi Experiență atât Profesionala cât și Personala

Aici vei învăța sa devii un om responsabil, implicat și entuziast. Poate, de ce nu, un bun lider.

Înveți sa faci fata cu brio situațiilor de toate felurile (inclusiv celor de criza), legi prietenii, cunoști oameni noi, caractere noi, faci networking, înveți sa fii mai tolerant și sa-i asculți pe cei din jurul tău, înveți sa găsești calea mai buna în tot ceea ce faci.

6. Te vei distra

Te lasă sa descoperi cum și sa ne propui cum.

Sau... Mai pe scurt: vei avea parte de o experiență numai buna de pus la CV, dar care sa se reflecte și în comportamentul tău de zi cu zi și/sau vei avea satisfacția ca ai făcut un lucru bun.

Bonus te distrezi.